VAD ÄR RUNDA UPP?

Runda Upp är en stiftelse som förenklar för givare att donera till hjälporganisationer, genom att runda upp valfri summa vid köp i anslutna butiker.

Runda upp-LoggaFin

OPARTISK VÄLGÖRENHET NÄR DEN ÄR SOM BÄST

Om - Runda Upp

Runda Upp är en stiftelse som förenklar för givare att donera till hjälporganisationer, genom att runda upp valfri summa vid köp i anslutna butiker.

Stiftelsen

Stiftelsen Runda Upp är en insamlingskanal för konsumenter i butiker som ger möjlighet att skänka pengar till välgörenhet. Konsumenten väljer att runda upp summan på det de köper i butiken till ett belopp som känns bekvämt, och pengarna går oavkortat till den hjälporganisation som den aktuella butiken har valt att stödja.

Det är ett enkelt sätt för handlare och konsumenter att hjälpa till att hjälpa, och för hjälp-organisationer att öka intäkterna till välgörande ändamål. Det ska vara enkelt att ge helt enkelt.

Vilka organisationer butikerna väljer att stödja varierar, men det är alltid seriösa organisationer. Är du handlare och intresserad av Runda Upp men osäker på vilken hjälporganisation som ditt företag vill stödja? Läs gärna vad vi skriver om att välja hjälporganisation.

Runda Upp har funnits i snart fem år, hittills har konsumenterna rundat upp cirka 70 miljoner kronor. Totalt har det varit ett tjugotal detaljhandelsföretag som har deltagit i olika kampanjer.

EN STIFTELSE OCH ETT MARKNADSBOLAG

Runda Upp består av en stiftelse och ett marknadsbolag. Här finns berättelsen om Runda Upp.
RundaUpp-PilUpp