Start

RUNDA UPP ÄR DET ENKLARE SÄTTET ATT GE

MER ÄN 40 MILJONER KRONOR INSAMLADE HITTILLS

VILL DU BIDRA?

Runda Upp när handlar i en ansluten butik nästa gång! Ditt bidrag går oavkortat till hjälporganisationen. 
> Till dig som givare

VILL DU TA EMOT?

Pengarna går oavkortat till en organisation, utan avgifter. Öka synligheten och stärkt ert varumärke. 
> Till dig som mottagare

VILL DU MÖJLIGGÖRA?

Är du handlare? genom att ansluta dig till Runda Upp stärker du ditt varumärke och engagerar dina medarbetare. 
> Till dig som handlare

VÄLGÖRENHET SKA VARA ENKELT

Be om att få Runda Upp nästa gång du handlar i en butik! Efter att du rundat upp ditt köp i butiken ser vi till att pengarna skickas oavkortat till den hjälporganisation som butiken har valt att stödja. Det tillkommer inga extra avgifter på ditt bidrag, du bestämmer själv summa och du kan Runda Upp hur många gånger du vill. > Här kan du Runda Upp!
 

TÄNK OM ALLA RUNDADE UPP MED 1 KRONA

Tänk om alla svenskar skulle runda upp med en krona när de handlar. Tanken svindlar nästan, men många bäckar små. Vi har redan samlat in över 40 miljoner till välgörande ändamål - tillsammans kan vi få summan att växa! > Mer om Runda Upp

Om alla svenskar rundar upp med en krona när de handlar blir det stora pengar till välgörnade ändamål

 

I FOKUS FÖR RUNDA UPP

Stockholms Stadsmission börjar runda upp!

Stockholm Stadsmission kommer framöver att erbjuda sina kunder och besökare att Runda Upp i deras butiker. Första runda upp-aktiviteten startar och genomförs under vecka 25. Insamlingen går till att stödja Stockholm Stadsmissions arbete med utflykter och kollo för barn och unga.

 

404 676 kronor till Barncancerfonden!

Under perioden för den Internationella barncancerdagen, 12/2-8/2, drev Barncancerfonden en Runda Upp-aktivitet tillsammans med flera handelsföretag. Det var ett nytt och positivt försök att låta handelsföretag gå in i en runda upp-aktivitet begränsat till en specifik kampanj.
Läs mer om insamlingen

 

Lindex kunder rundade upp 1,2 miljoner kronor
till förmån för svältkatastrofen!

Ännu en gång har Lindex kunder gjort en fantastisk insats när de rundat upp sina köp med 1 210 000 kronor. Pengarna går till Radiohjälpen och deras akutinsamling – Hungerhjälpen, som syftar till att ge direkta stöd insatser i drabbade länder som Sydsudan, Somalia, Jemen och Kenya.
Läs mer i Lindex pressmeddelande

 

Röda korset finns på plats för att hjälpa

Sedan tidigare har vi berättat att det just nu finns miljontals människor som lider akut matbrist i flera afrikanska länder. Nu har ni som Runda Upp-företag möjligheten att även stödja Röda Korset arbete i dessa länder genom att starta en runda upp-insamling.
Läs mer om vad du kan göra

 

Lindex kunder rundar upp till Hungerhjälpen!

Från den 16 till den 26 mars kan man bidra till Hungerhjälpen och den akuta svältkatastrof som nu drabbar Jemen, Sydsudan, Somalia och Nigeria genom att runda upp sitt köp i Lindex butiker. Aldrig tidigare har vi haft fyra hotande svältsituationer samtidigt...
Läs mer om Lindex och Hungerhjälpen

 

Barncancerfonden och Runda Upp i samarbete under internationella barncancerdagen!

Den 15 februari varje år är det den internationella barncancerdagen. Till årets genomförande har Barncancerfonden och Runda Upp bjudit in handeln i Sverige för att göra gemensam sak i kampen mot barncancer. Ett större antal butiker, 403 st, kommer att låta deras kunder runda upp sina köp någon gång under perioden 3 februari till 2 mars.
Läs mer om handeln och internationella barncancerdagen

Copyright © Runda Upp i Sverige AB